Materialesamling

Kategori: Undervisning om bæredygtig udvikling

DEPweb

The Development Education Program (DEP) er en del af World Bank Institute (WBI), der er Verdensbankens undervisningsorgan. DEP designer redskaber og ressourcer til lærere og elever (primært fra 7. klasse til gymnasieniveau).

Vis/Skjul uddybende info

Development Education Association (DEA)

DEA arbejder for at fremme ændringer og bæredygtig udvikling gennem uddannelse samt at øge forståelsen for, hvordan globale emner påvirker den enkeltes hverdag såvel som lokalsamfund og samfund, og at vi alle kan påvirke og påvirker verden globalt.

Vis/Skjul uddybende info

Eco-Schools

Eco-Schools er et internationalt program for miljøundervisning og undervisning i bæredygtig udvikling. Det er et helhedsorienteret og deltagerbaseret program, der involverer eleverne i beslutningsprocesser, planlægning og aktiviteter.

Vis/Skjul uddybende info

Education for a Sustainable Future

Education for a Sustainable Future er et femårigt projekt lavet i samarbejde med Center for a Sustainable Future og skolerne i Cobb County skoledistriktet i Georgia, USA.

Vis/Skjul uddybende info

Education for Sustainability (E4S) – Environmental Teaching Resources

E4S er et partnerskab mellem lærere, miljøforkæmpere og industrielle organisationer.

Vis/Skjul uddybende info

Forum for miljøundervisning

Forum for miljøundervisning arbejder med miljøpædagogik, miljøundervisning og bæredygtighed.

Vis/Skjul uddybende info

Forum for the Future

Forum for the Future er anerkendt som Storbritanniens førende velgørenhedsinstitution indenfor bæredygtig udvikling.

Vis/Skjul uddybende info

Global Learning

Global Learning fremstiller undervisningsmateriale for lærere, studerende, bibliotekarer, uddannelsessystemer m.m. og dækker både folkeskolen og de højere uddannelser.

Vis/Skjul uddybende info

Globalis

Globalis er et interaktivt verdensatlas, der ud over det rent geografiske også giver mulighed for at vise ligheder og uligheder i samfundet. Ved selv at vælge, hvad der skal vises på kortet, kan man få et overblik over de enkelte landes påvirkning af livet på Jorden.

Vis/Skjul uddybende info

Green Street

Green Street er et canadisk Internetbaseret miljøundervisningsprogram.

Vis/Skjul uddybende info

Learning for a Sustainable Environment

Learning for a Sustainable Environment er et undervisningsprogram på ti moduler til brug på seminarier og andre højere læreanstalter, der uddanner undervisere, primært i Asien og Stillehavsområdet, deriblandt også Australien og New Zealand.

Vis/Skjul uddybende info

Learning for a Sustainable Future

Learning for a Sustainable Future er en canadisk organisation, der arbejder med undervisere fra hele Canada i et forsøg på at integrere principperne for bæredygtig udvikling i læreplaner på alle undervisningsniveauer.

Vis/Skjul uddybende info

Second Nature: Education for Sustainability

Second Natures vision er en sund, retfærdig og bæredygtig fremtid. De mener, at højere uddannelse spiller en kritisk rolle i opnåelsen af denne vision og at disse derfor skal føre an og vise vejen for uddannelse for bæredygtighed.

Vis/Skjul uddybende info

Sustainability Education Handbook

Sustainability Education Handbook er en ressourceguide, der henvender sig til lærere i børnehaveklassen til 12. årgang. Målet er at hjælpe den enkelte lærer med at forstå bæredygtighedsbegreber og indarbejde dem i den daglige undervisning.

Vis/Skjul uddybende info

TeacherNet – Sustainable development in the curriculum

Dette er en del af det britiske TeacherNet, der beskæftiger sig med bæredygtig udvikling i curriculum og helskoleprojekter.

Vis/Skjul uddybende info

Teaching and Learning for a Sustainable Future

Teaching and Learning for a Sustainable Future er et multimedie læreruddannelsesprogram lavet af UNESCO.

Vis/Skjul uddybende info

Verdensborger.dk

Verdensborger.dk er lavet af 92-gruppen som opfølgning på Verdenstopmødet for Bæredygtig Udvikling i Johannesburg i 2002.

Vis/Skjul uddybende info

Youth Sourcebook on Sustainable Development

Youth Sourcebook on Sustainable Development blev til på grundlag af de oplevelser, de unge, der organiserede og samarbejdede under the United Nations Conference on Environment and Development (UNCED) i 1992, havde.

Vis/Skjul uddybende info

Made by Syneo