Skoler indbydes til gratis udstilling og foredrag på Økologi-Kongres 2006

Der bliver flere spændende foredrag at vælge i mellem:

1. Økologi – før, nu og i fremtiden: bred gennemgang af økologien med fokus på hvad økologi egentlig er, den historiske udvikling, hvad betyder ø-mærket og hvilken rolle vil økologien spille fremover.
2. Mød en økologisk landmand. Han fortæller om livet på en økologisk gård, og om sine ideer og aktiviteter.
3. Økologisk forbrug. Hvordan tegner den økologiske afsætning? Man får et bud på fremtidens økologiske forbruger og hvilke krav de vil stille til producent og detailvarehandel. Skal økologiske varer leveres lige til døren eller sælges i specielle økobutikker?

Vi arbejder også på at udvikle et par engelsksprogede foredrag, hvor nogle af Europas førende eksperter vil fortælle om deres seneste resultater inden for dyrevelfærd og afsætning.

Skulle der være skoler med særlige ønsker til foredrag, så forsøger vi også at klare det.

Kongressen finder sted for femte gang, og den afholdes i Odense Congress Center i dagene 30.-31. maj 2006. Traditionen tro bydes også på en udstilling, hvor man kan se, føle, smage og tale om produkter, serviceydelser og redskaber målrettet den økologiske branche. Udstillingen består udover stande fra virksomheder og organisationer af en levende markedsplads og en teknisk særudstilling. Udstillingen er åben for alle i tidsrummet 11.30 – 15.00. Dette gælder for dagene d. 30. og 31. maj. Alle er velkomne til at besøge os og hente inspiration og viden. Der er gratis adgang.

Skoletilmelding

Tilmelding til foredragene er nødvendigt og foregår ved at kontakte Pernille Ryge Koch, PRK@landscentret.dk direkte telefon 87 40 55 37 eller Niels Nørskov, NEN@landscentret.dk, direkte telefon 87 40 54 92.

Yderligere information findes på www.okologi-kongres.dk under "skolebesøg".

Made by Syneo