Bertel Haarder i samråd om UBU

Pressemeddelelsen fra Miljø- og Planlægningsudvalget op til samrådet skrev følgende: Miljø- og Planlægningsudvalget har kaldt undervisningsminister Bertel Haarder i samråd om FN’s Strategi for uddannelse for bæredygtig udvikling. Samrådet er åbent og finder sted onsdag den 21. marts 2007 i værelse S-092 på Christiansborg. Samrådet begynder kl. 08.45.
 
Udvalget har bl.a. bedt undervisningsministeren redegøre for, hvorfor Danmark endnu ikke har udarbejdet en samlet national strategi for 10-året for FN’s Strategi for uddannelse for bæredygtig udvikling. Udvalget har også bedt ministeren om at svare på, hvor mange ressourcer regeringen agter at sætte ind på at leve op til FN-strategien.

Læs hele pressemeddelelsen, spørgsmålene til Bertel Haarder og hans svar på Miljø- og Planlægningsudvalgets side under Folketingets hjemmeside – brug linket her til højre.

Artiklerne om UBU kan læses i Dagbladet Information side 12-13, onsdag d. 21. februar 2007. Har man adgang til Informations arkiv kan man også bruge linket her til højre.

 

 

 Made by Syneo